Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
   
  > Uutiset
  Naisetkin aloittaneet kautensa

  Viime vuodelta joukkue pysyi suurinpiirtein samana, joten edelleenkään ei vaihtopenkillä tule olemaan tungosta. Loukkaantumisetkin ovat kaiken lisäksi verottaneet naisia jo ennen kauden alkua. Näin ollen 13(-14) kenttäpelaajan ringistä Kokkolan Hollihakaan matkasi 10 pelaajaa plus maalivahti. 

  Kapteenina Sinisillä (uuden pelipaidan saapuessa Valkoisilla) jatkaa Nea-Maria Tervasmäki ja varakapteenin roolia hoitaa joukkueemme uusi tulokas, säbäkonkari Marjaana Rasku.

  Jalas-SBS Lapua 0-5
  Kauden ensimmäinen peli alkoi reippaasti ilokaasun voimalla ja kun aikaa oli kulunut viitisen minuuttia, Siru syötti pallon maalin eteen Maijalle, joka täräytti avopaikasta pallon verkkoon.
  Toista maalia saatiin odotella vain muutama minuutti. Sanna teki maalin ajelehtimalla maalin takaa maalin eteen ja sujautti pallon maaliin vastustajan hienoisella avustuksella. Syötön tähän maaliin antoi Hellu. Kolmas maalikin syntyi vielä ensimmäisessä erässä. Pallonriiston jälkeen Emilia syötti loistavasti takakulmalla vapaana olleelle Hellulle, joka ei erehtynyt. Tilanne oli 0-3.
  Toisessa erässä ei maaleja nähty. Ainoa merkintä oli SBS:n jäähy, kun 6 pelaajaa hätiköi kentälle yht'aikaa. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja 
  kolmanteen erään siirryttiin siis 3-0 johtoasemissa. Neljäs maali syntyi hienon puolustuspään syöttörumban jälkeen. Lopulta Heidi syötti maalin, ku Emilia latasi täyden kanuunan suoraan ylämummoon. Sanna ahkeroi itselleen vielä toisen tehopisteen iskemällä toisen maalinsa. 
  Peli päättyi ansaitusti 0-5 Sinisten voittoon ja nollapelin pelannut Saana palkittiin kuin myös ansaitusti parhaan pelaajan palkinnolla.

  SBS Lapua-HiPa 2-5
  Toiseen peliin lähdettiin tarmoa täynnä huolimatta siitä, että Emilian työt haittasivat salibandyn peluuta ja HiPaa vastaan jouduttiin lähteä yhdeksällä pelaajalla. Vastustajan röyhkeän ryntäilevä peli tarttui alun alkaen omaan peliimme ja salibandy muuttui yhdessä silmänräpäyksessä koulusählyksi.
  Kun peliä oli pelattu vajaa kolme minuuttia, omalla kenttäpuoliskolla purku epäonnistui ja maalin edestä pääsi vastustaja tuikkaamaan 0-1 johtomaalin. Pian maalin jälkeen vastustaja otti estämisestä jäähyn, mutta tolppaa lähemmäs maalia ei tällä kertaa päästy. Tasoitusmaali syntyi kuitenkin 10. peliminuutin kohdalla, kun Komssin likka Siru avasi hienosti maalitilinsä laukomalla pallon maaliin. Pian tasoituksen jälkeen avaus omassa päässä kimposi vastustajalle, joka ei erehtynyt ja upotti pallon Saanan selän taakse.
  Toinen erä mentiin lähes loppuun asti maalitta, kunnes viimeisellä minuutilla omassa päässä jälleen sössittiin ja kuinka ollakaan, vastustaja rankaisi kolmannella maalilla. 
  Kolmas erä alkoi 1-3 HiPan johdossa, eikä sekään vielä riittänyt, vaan heti erän alussa vastustaja rokotti lisäämällä johtoa jo kolmeen maaliin. Toivoa antanut kavennusmaali syntyi pian HiPan maalin jälkeen Maijan syöttäessä Hellulle, joka laukoi pallon keskeltä kuuluisaan ylämummoon. Mikään ei kuitenkaan riittänyt, sillä HiPalaiset halusivat rynniä voittoon Sinisiä enemmän ja kaunistelivat loppulukemiksi 2-5. Parhaana pelaajana palkittiin kapteeni Neukku.

  Summa summarum. Positiivista: Syöttöpeli ja maalien viimeistely. Parannettavaa: Avauspeli ja keskialueen puolustus. Oma pää (fyysisesti ja henkisesti) kuntoon seuraavaan turnaukseen, joka pelataan la 4.11. Botniahallissa.

  Tällä kaudella III-divaria pystyy seuraamaan nykypäiväisesti Tulospalvelun kautta livenä, joten seuraahan pelejämme jatkossa Salibandyliiton sivuilla.

  http://salibandy.fi/tulokset/…


  Lisätty 22.10.17

  Takaisin