Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
White Fox katkaisi SBS:n voittoputken

Nousija White Fox Kauhavalta katkaisi SBS Lapuan neljän ottelun voittoputken lauantaina Lapualla pelatussa miesten kakkodivisioonan ottelussa. Terävämmin viimeistelleet vierailijat kuittasivat loppujen lopuksi numerollisesti selvän 5-10 (3-2,0-2,2-6) voiton.

Kotijoukkueen kannalta ottelun avauserä oli tänään parasta SBS:ää. Varsinkin ykköskentällinen rakensi vaihto toisensa perään maukkaita maalipaikkoja. Jouni Heikkilä siirsi kotijoukkueen ylivoimalla johtoon ja yhdestä tällaisesta vahvasta vaihdosta onnistui Henri Välisaari.  Kotijoukkueen valmentaja Jarno Mäkynen teroitti ottelupalaverissaan keskialueen pelaamisen merkitystä, mutta nämä puheet menivät SBS-pelureilta ohi korvien, sillä niin monta henkilökohtaista virhettä keskialueella tänään tehtiin. Näistä virheistä avautuneista paikoista Kauhava onnistui tekemään avauserässä kaksi maalia. Kun Jarmo Eteläaho siirsi välissä SBS:n 3-1 johtoon, poistuttiin erätauolle numeroissa 3-2.

Ottelun toinen erä oli molemmilta joukkueilta varsin ajatuksetonta pelailua. White Fox iski erässä kaksi maalia ja erätauolle mentiin vierasjohdossa 3-4. Hyviä paikkoja oli kotijoukkueellakin, mutta tänään ei vain paikoista maaleja saatu aikaan.

Kotijoukkueen pukukopissa oli toisella erätauolla varsin itsevarma tunnelma. Jokainen peluri uskoi ottelun vielä kääntyvän. Vieraiden pelimiehet Arto Roumio ja Hannu Palomäki olivat kuitenkin eri mieltä ja rakensivat erän alkuun heti 3-5 osuman. Erän puolessavälissä lukemat olivatkin sitten jo 3-8 vieraille, kiitos kotijoukkueen virhesuman ja vieraiden todella kliinisen viimeistelyn. Jarmo Eteläaho ja Teemu Kokko onnistuivat tekaisemaan kaksi maalia kotijoukkueelle, mutta kun vierailijat pystyivät samaan erän jälkimmäisellä puoliskolla komeili lopputulos 5-10 Lapuan Urheilutalon tulostaululla. Maalipaikkoja tässäkin erässä kotijoukkueella riitti aina hukatusta rankkarista ja parista läpiajosta lähtien. Mutta ei kun ei, parempi joukkue voitti tänäänkin.

SBS:n ottelut jatkuvat jo huomenna kotiottelulla Nibacosta vastaan.


Lisätty 14.11.09

Takaisin