Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
Edustukselle avauspisteet Kannuksesta

Kahdella tappiolla sarjan ennakkosuosikkeja vastaan kautensa avannut SBS Lapuan miesten edustusjoukkue pääsi pisteiden makuun sunnuntaina HiPan vieraana Kannuksessa. Varsinkin lauantaisessa Kotkat-ottelussa maalipaikkoja tuhrannut joukkue esitti nyt varsin terävää hyökkäyspeliä kirjaten vakuuttavan 7-15 (2-4, 3-8, 2-3) vierasvoiton.

SBS joutui lähtemään otteluun vain 11 kenttäpelaajalla, mutta se ei tuntunut joukkuetta häiritsevän. Varsinkin ketju Välisaari-Huhtamäki-Eteläaho-Kokko-Heikkilä oli elementissään iskien peräti 13 maalia Hipan verkkoon. Ketjusta Heikkilä summasi tehot 4+5, Eteläaho 4+4 ja Välisaari 4+2. Teemu Kokon (0+2) tyytyessä olemaan 2. tai 3. syöttäjä monessa osumassa. Hienon ottelun pelasi siis myös Huhtamäki, joka viimeisteli ottelun toisessa erässä tärkeän 5-9 maalin.

SBS oli siis tehojen muodossa jälleen ykkösensä varassa, mutta lupaavasti esiintyi myös Juho Porolan viisikko, jossa puolustivat Samu Kujanpää ja Jussi Keskinen. Ketjun hyökkääjät Timo Viita ja Petri Pitkäkangas jaksoivat myös tehdä kiitettävästi töitä joukkueen eteen. Ilahduttavaa on ollut huomata varsinkin Juho Porolan kehitys. Pojasta on kasvamassa tulevaisuuden vastuunkantaja lapualaiselle salibandylle. SBS Lapuan maalissa debytoi Antti Ritaluopa, joka otti ottelussa monta hyvää koppia.

SBS:n valmentaja Jarno Mäkynen oli varsin helpottunut avausvoiton myötä ja lupasi joukkueelle hikisiä treeni-iltoja kahden viikon pelitauon ajaksi. SBS jatkaa siis kauttaan kahden viikon kuluttua Urheilutalolla Sisua vastaan.


Lisätty 04.10.09

Takaisin