Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
SBS Lapua vs Pirkat

Runkosarja kaudella 2009-2010 saatiin pelattua valmiiksi menneenä viikonloppuna ja tuloksena oli jälleen hienosti saavutettu nousukarsintapaikka kohti 1-divisioonaa. SBS Lapua pelasi vakuuttavan kevätkauden runkosarjassa ja sen seurauksena se otti arvokkaan runkosarjavoiton ja kotiedun ainakin karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.

Avauskierroksella vastaan asettuu Pirkkalan Pirkat Tampereen lähistöltä. Pirkat selvisivät nousukarsintoisin Sisä-Suomen lohkosta, jossa se sijoittui lohkokakkoseksi FC Vaajakosken jälkeen. Pirkat on varmasti vaarallinen joukkue, joka tulee kokemuksella tekemään ottelusarjasta todella vaikean.

Joukkueen varmasti mielenkiintoisimmat nimet, ovat Sami Mattila ja Veli-Matti Koivunen, jotka suuri salibandykansa varmasti tuntee. Lisäksi joukkueen "tehokolmikko" Valtteri Suominen, Vesa Sorvaniemi ja Toni Kallio, ovat kavereita, joiden nimet ja numerot kannattaa laittaa muistiin.

Ottelusarja tullaan pelaamaan paras kolmesta järjestelmällä, eli kahdella voitolla toinen joukkueista jatkaa matkaa karsintojen toiselle kierrokselle. Toinen karsintakierros pelataan myös paras kolmesta järjestelmällä ja sen kierroksen voittajat nousevat 1-divisioonaan kaudelle 2010-2011.

SBS Lapua vs Pirkat ottelusarja käynnistyy tulevana sunnuntaina 21.3 klo 19.00 Lapuan Urheilutalolla. Ottelusarjan toinen peli pelataan Pirkkalassa lauantaina 27.3 klo 17.00. Tarvittaessa kolmas ottelu pelataan Lapualla sunnuntaina 28.3 (siitä tarkemmat tiedot tarvittaessa myöhemmin).

SBS Lapua toivoo, että se saa suurelta yleisömäärältä ison kannustuksen ja avun Pirkkojen kaatamiseen.


Lisätty 15.03.10

Takaisin