Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
PeTo jyräsi SBS Lapuan

SBS Lapuan miesten edustusjoukkue kärsi tylyn tappion lauantaina Peräseinäjoella. Miesten kakkosdivisioonan runkosarjan päättänyt ottelu oli alusta asti kotijoukkueen suurta juhlaa. Peräseinäjokelaiset höykyttivät lapualaisryhmää peräti 13-9 (6-2, 6-3, 1-4).

Ottelun avuserä alkoi vielä vierailijoilta vahvasti Jarmo Eteläahon vietyä SBS:n 0-1 johtoon ylivoimalla. Tämän jälkeen peräseinäjokelaisten pelätty taisteluhurmos nousi huippuunsa. Joukkue latoi maali toisensa jälkeen upeampia osumia lapualaisrysään. Erätauolle poistuttiin 6-2 tilanteessa. SBS:n toisesta osumasta vastasi Petri Pitkäkangas.

Toinen erä ei peliin muutosta tuonut. Erän kohokohta olikin PeTon Konsta ”Eelin veli” Jokirannan täydellinen laukaus yläputken kautta sisään ajassa 37.00. Erävoitto Petolle 6-3. SBS:n maalareina Jarmo Eteläaho (2) ja Teemu Kokko.

Kolmas erä sujui SBS:ltä numerollisesti paremmin. Joukkueen vietyä sen 1-4. Maalareina Henri Välisaari, Timo Viita, Teemu Kokko ja Jouni Heikkilä (RL).

PeTon esitys oli tänään sitä luokkaa, ettei SBS:lle jäänyt mitään mahdollisuuksia. Niin monta kertaa joukkueiden aiemmissa kamppailuissa SBS on pystynyt pitämään PeTo-hurmoksen kurissa ja usein tappamaan sen jo avauserässä. Eilen ei siihen pystytty ja tulos oli sen mukainen. Kaikesta huolimatta SBS Lapua voitti jälleen runkosarjan ja jatkaa pelejään karsinnoissa.

SBS:n karsintavastus selvisi myös eilisen aikana. Vastaan tulee ainakin joukkueen ykköskentälliselle erittäin tuttu vastustaja vuosien takaa, Pirkat Pirkkalasta. Onkin hienoa, että lapualaiskatsomo tulee jälleen näkemään yhden elävän salibandylegendan kaukalossa. Pirkkojen riveissä viilettää nimittäin koko salibandyväen tuntema Veli-Matti Koivunen. Nyt jos koskaan joukkue tarvitsee kotiyleisön tukea. Jokaikinen kykenevä siis paikalle ensi sunnuntaina, kun Lapuan Urheilutalolla aloitetaan karsintaottelut klo 19.00.


Lisätty 14.03.10

Takaisin