Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
Jeppis nurin vaisussa ottelussa

SBS Lapuan miesten edustusjoukkue otti kahdeksannen perättäisen voittonsa lauantaina, kun se kaatoi Jeppis FBC:n kotonaan 11-6 (3-0,5-4,3-2). Ottelusta ei kahden pisteen lisäksi sitten juurikaan muuta kerrottavaa jää, niin vaisusta ottelusta oli kyse. Toisaalta joku viisashan on joskus sanonut, että vain pisteistä pelataan ja muulla ei ole niin väliä.

Ottelun avauserä oli lauantaina parasta SBS:ää tässä ottelussa. Jarmo Eteläahon kahdella ja Jouni Heikkilän yhdellä maalilla erävoitto kirjattiin 3-0. Erän hienoin maali nähtiin ajassa 19.21, kun Eteläaho sai kunnian viimeistellä  tilanteeksi 3-0, ykköskentän pyöritettyä näyttävillä syötöillä koko Jeppispakan sille kuuluisalle kebabkioskille. Maaliin syöttöpiste Timo Viidalle.

Toisen erän alku oli vielä vahvaa SBS peliä. Ajassa 26.30 Teemu Koivuluoma vei kotijoukkueen jo 6-0 johtoon Antti Ritaluopan mainiosta avauksesta. Tähän maaliin SBS:n paras puhti loppuikin ja koko loppupeli olikin sitten melkoista surffailua. Toinen erä päättyi 5-4 isännille. Muut maalintekijät erässä Jarmo Eteläaho, Teemu Kokko ja Jouni Heikkilä (2). Heikkilän maaleista toinen oli av-maali.

Kolmannessa erässä surffailu jatkui, erä 3-2 kotijoukkueelle ja koko ottelu siis 11-6. Erän SBS-maalarit Henri Välisaari (2) ja Jarmo Eteläaho. Välisaaren toinen osuma syntyi ylivoiman aikana.

Ei siis kaunista, mutta tehokasta kuitenkin. SBS:n onnistui napata kahdeksas perättäinen voitto. Kun runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, SBS:n täytyy pystyä ottamaan yksi piste karsintapaikan varmistamiseksi. Siihen tarjoutuu seuraava mahdollisuus tulevana lauantaina, kun Lapuan urheilutalolelle saapuu White Fox Kauhavalta.


Lisätty 28.02.10

Takaisin