Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
SBS jatkoaikavoittoon

SBS Lapua avasi kevätkautensa miesten kakkosdivisioonassa lauantaina kotiottelulla PeToa vastaan. Isännät pystyivät kääntämään tiukan väännön edukseen Teemu Kokon jatkoaikamaalilla. Ottelun loppunumerot kirjattiin 6-5 (2-1,1-3,2-1,1-0) kotijoukkueelle.

SBS tuli ottelun avauserään vieraitaan terävämmin ja hallitsi varsinkin erän ensimmäistä puoliskoa selvästi.  Vuoden avausmaalin viimeisteli Teemu Kokko ajassa 8.47 ”Väiski” Heikkilän syötöstä. Isäntien painostus jatkui ja PeTo oli pakotettu rikkomaan kahdesti jäähyn arvoisesti. Ensimmäisen jäähyn PeTo vielä kesti, mutta toisen yv:n loppusekunneilla Jouni Heikkilä siirsi Jarmo Eteläaho pitkän syötön takanurkalta sisään. Tämän maalin jälkeen isäntien ote alkoi lipsua ja myös PeTo pääsi paremmin peliin mukaan. Isäntien löysän puolustamisen seurauksena Tero Koskilammi kavensikin erän loppunumeroiksi 2-1 ajassa 18.03.

Jos oli avauserä isäntien, niin vähintään yhtä selvästi hallitsi toista erää puolestaan vieraat. PeTo voitti erässä kaksinkamppailut hyvällä prosentilla ja myös vieraiden jalka liikkui kentällä kotijoukkuetta paremmin. Iiro Junnikkalan tasoituksen jälkeen, Teemu Kokko kanttasi isännät vielä johtoon.  Tähän loppuivat isäntien ilonaiheet erässä ja Markus Mäntykangas sekä Tero Koskilammi veivät maaleillaan vieraat johtoon.

Ottelun kolmannen erän alku ei peliin muutosta tuonut, isäntien peli oli edelleen tukkoista. Hätäisimmät saattoivat ajatella peliä jo menetetyksi, kun Janne Ojala punnersi PeTon kahden maalin johtoon ajassa 45.14. Onneksi kotijoukkueen ykköskenttä löysi erän puolessa välissä yhden vaihteen lisää ja kahdessa peräkkäisessä vaihdossa sai myös maalit aikaan. Viimeistelijöinä toimivat Teemu Kokko ja Timo Viita. Näin edessä oli sitten jatkoaika.

Sitä ehdittiin pelata 2.30, kun Teemu Kokko katkaisi keskialueella PeTon avauksen ja lähetti tulisen laukauksen Peto- pakin jaloista maalin perukoille.
Kotijoukkueen onnistui avata pelit tämän vuoden puolella voitolla ja pysyä sarjan kärkikaksikon imussa.

SBS:n pelit jatkuvat sunnuntaina, kun joukkue lähtee haastajana kohtaamaan sarjakakkosen White Foxin Kauhavalle. Tämä ottelu näyttää pitkälle, miten SBS:n kausi tulee jatkumaan. Voitolla kaikki on täysin auki, tappio tekisi eron karsintapaikkaan jo neljäksi pisteeksi.


Lisätty 12.01.10

Takaisin