Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 09-10
Edustukselle vaihteeksi tappio

Seinäjoen urheilutalon nihkeä matto ei tunnu sopivan  SBS Lapuan miesten edustusjoukkueelle. Tämä tosiasia nähtiin jälleen sunnuntaina, kun joukkue hävisi vaisun esityksen jälkeen Seinäjoen Sisulle 7-5 (1-0, 3-4,3-1).

Ottelun avauserä oli molemmilta joukkueilta tunnustelevaa peliä. Erän ainokaisen iski Sisun Tomi Rinta- Jaskari ajassa 8.07 ylivoimalla. Vierasjoukkue kolkutteli erässä muutaman kerran maaliputkia, mutta sisään palloa ei erässä saatu.

Toinen erä alkoi SBS:ltä terävästi, kun Teemu Kokko viimeisteli tasoituksen ilmasta ajassa 20.05 Timo Viidan hyvästä passista. Sama parivaljakko oli asialla ajassa 22.01, Viita viimeisteli Kokon syötöstä. Kun Jouni Heikkilä vei SBS:n jo 3-1 johtoon, näytti peli kääntyvän jälleen kerran lapualaisille. Toisin kuitenkin kävi. Pienellä porukalla matkassa olleet lapualaiset menettivät otteensa ja Sisu nousi erässä 4-3 johtoon. Samu Kujanpään upea laukaus erän viimeisellä minuutilla tasoitti kuitenkin ottelun ja ottelu oli kirjaimellisesti auki.

Päätöserässä SBS:n peli oli edelleen nihkeää ja Sisu meni ottelussa jälleen johtoon ylivoimalla. Erän kuluessa vierasjoukkue sai aikaan muutaman maukkaan maalipaikan, mutta tänään ei niistä maalia saatu. Vastaavasti Sisu onnistui kääntää kaksi SBS:n selkeää maalipaikkaa vastahyökkäyksiksi, joista se myös onnistui sitten maalin tekemään. Mikko Sompinmäki kavensi vielä tilanteeksi 7-5, mutta siihen ottelun maalit sitten jäivätkin.

SBS pelasi sunnuntaina ehkä kauden heikoimman pelinsä. Ajatus ei ollut mukana, eikä taistelutahdostakaan ollut paljoakaan merkkejä. Myöskin koko syksyn tehokkaasti viimeistellyt ykköskenttä esiintyi kaukalossa luvalla sanoen kehnosti. Tahti täytyy olla toinen, kun joukkue matkaa syyskauden viimeiseen matsiin tulevana sunnuntaina Pietarsaareen.


Lisätty 15.12.09

Takaisin