Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
SBS Lapuan viisikkopeli puri

Niukkaa voittoa epävarmoin tuntein saalistamaan lähtenyt SBS Lapua ylsi kauden parhaimpaan viisikkopeliinsä lauantai-iltana Kannuksessa käydyssä miesten salibandyn 2-divisioonan ottelussaan ja pyöritti naapurikaupungin noidankattilassa kotiottelunsa pelaavan Himangan Pallon nurin maalein 2-15 (1-4, 1-6, 0-5).

Lapuan pelaajavalmentaja Jarmo Eteläahon huolet ennen pelin alkua oli helppo ymmärtää, sillä flunssa ja yhteensattumat olivat kouraisseet joukkueesta pois kentällisen miehiä.
- Onneksi se ei enää takonut päässä, kun tuomareiden pilli soi ottelun alkamisen merkiksi.

Kun HiPa:n Mika Björk ei saanut rankkarillakaan palloa SBS Lapuan maaliin palanneen Miika Asunmaan selän taakse, niin Eteläahon Jarmo siirsi joukkueensa johtoon. Kotijoukkue tuli tasoihin parin minuutin päästä, mutta erän toinen puolisko oli Lapuan näytöstä ja tauolle mentiin lukemissa 1-4.

Toisessa erässä Lapua meni menojaan ja johti jo 1-6, ennen kuin kotijoukkue kavensi Mika Uusitalon ohittaessa Asunmaan. Se jäikin isäntien viimeiseksi maaliksi lapualaisten tulittaessa taukoon mennessä neljästi reikäpallon ohi kotijoukkueen veskarin.

Kun Lapuan viisikkopeli toimi viimeisessäkin erässä ja puolustus piti Jari Eteläahon, Markus Rantalan ja Lauri Tuomaalan voimin, veivät lapualaiset erän puhtaasti 0-5 ja koko ottelun 2-15.

- Edellä mainitut kolme puolustajaa ja ehjä viisikkopeli pitivät HiPa:n maalit vähissä, vaikkei areena suuren suuri ollut. Lapuan parhaana palkitulta Jarmo Eteläaholta kehut irtosivat myöskin maalivahti Asunmaalle, joka tuntuu ottavan terveesti vastaan kilpailun ykkösmaalivahdin paikasta Elias Jokirannan ja V-P Mäkysen kanssa.
- Hyökkääjät olivat myös elementissään ja tekivät paikoista maalit.

Lapualaisten pistenikkarit olivat pörssikärki Jarmo Eteläaho 4+4 ja -kakkonen Jouni Heikkilä 3+3 sekä Teemu Koivuluoma 3+2 ja Petri Pollarinen 2+3, Petri Pitkäkangas 2+0, Lauri Tuomaala 1+1 ja Jari Eteläaho 0+2.


Lisätty 25.10.08

Takaisin