Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
ISB vei ja SBS Lapua vikisi

Hurjassa vireessä ollut ISB Ilmajoki kohteli kaltoin SBS Lapuaa miesten salibandyn 2-divisioonan kärkiottelussa lauantaina Lapualla, kun pelin jälkeen taululla olikin vierasvoitto 5-17 (2-4, 2-7, 1-6).

ISB sai otteluun salama-alun, kun Tomi Ania ja Eero Rahnasto iskivät reikäpallon verkon perukoille pelikellon näyttäessä 1.39 ja 2.20. SBS Lapua kavensi Jouni Heikkilän maalilla, mutta vieraat veivät silti erän 2-4.

Toinen ja kolmas erä olivat Ilmajoen näytöstä. Kotijoukkueen maalivahdin vaihto ja aikalisäkään eivät auttaneet murskalukemien välttämiseksi.

SBS Lapuan pelaajavalmentaja Jarmo Eteläaho myönsi vieraiden paremmuuden ja arvioi ISB:n näin vahvojen otteiden riittävän jopa vasta käynnistyneen sarjan ykköspaikkaan.
- Meiltä tämä oli pohjanoteeraus kolmeen vuoteen, kun voitonnälkä oli tyystin kateissa.
Eteläaho ei tappiota selitellyt, vaikka kokoonpanosta puuttuivat eri syistä ykkösmaalivahti ja peräti kolme puolustuksen tukipylvästä.
- Turha tappiota on maalivahtien piikkiin laittaa, sillä me emme peittäneet riittävästi vieraiden laukauksia kohti maalia.

Jonkin verran tuoreella päävalmentajalla oli perhosia vatsassa seuraavan päivän vierasottelusta, sillä rökäletappiota ei välttämättä sulateta kovin nopeasti.

Kotijoukkueen tehomiehet olivat Eteläaho 1+2, Jouni Heikkilä 2+0, Petri Pollarinen 1+1, Antti Luusalo 1+0 ja Markus Rantala 0+1. Kentän kunkku oli ISB:n ”mailavirtuoosi” Eero Rahnasto tehoin 6+2.
 


Lisätty 05.10.08

Takaisin