Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
HIFK kaatoi SBS Lapuan päätösottelussa

Sunnuntaina pelattiin miesten salibandyn 1-divisioonan nousukarsintojen viimeiset ottelut. SBS Lapua vieraili karsintojen päätteeksi Helsingin IFK:n vieraana Pasilan Urheilutalolla, mutta ei onnistunut vierasvoittoa hakemaan, vaan HIFK voitti ottelun lukemin 8-4 (4-0,3-2,1-2). Ottelussa ei ollut enää nousunsuhteen panosta kummallakaan joukkueella, sillä FBC Turku ja KeLy Haukiputaalta, ovat lohkon joukkueet, jotka nousevat ensikaudeksi 1-divisioonaan.

Avauserä oli kotijoukkue HIFK:n ja niimpä se hallitsi ottelua selkeästi, kun vähäisellä pelaajamateriaalilla matkassa olleet SBS Lapuan pelaajat, eivät meinanneet millään päästä otteluun kunnolla mukaan. Erän suurinhahmo oli kotijoukkueen Jonne Koskinen, joka viimeisteli HIFK:n neljästä maalista kolme.

Toinen erä alkoi SBS:n kannalta heikosti, sillä jo ajassa 20.20 ottelun HIFK sankari Koskinen siirsi kotijoukkueen 5-0 johtoon. Tämän maalin jälkeen alkoi vierailija SBS Lapuakin päästä peliin mukaan. SBS:n avausmaalin iski Petri Pollarinen ajassa 21.12 ja seuraava SBS maali syntyi aikaan 29.33 Petri Pitkäkankaan tekemänä, johon syöttöpisteen merkkautti Jarno Mäkynen.
SBS:n maalien jälkeen HIFK tekaisi vielä toiseen erään kaksi maalia harmittavien merkkausvirheitten seurauksena.

Päätöserään SBS Lapua halusi vielä näyttää osaamistaan ja yrittää nousta taistelemaan ottelun voitosta. Henri Välisaaren kahdella yv-maalilla SBS nousi tilanteeseen 7-4. Syötöt näihin maaleihin antoivat Jarmo Eteläaho ja Lauri Tuomaala. Valitettavasti vierailija Lapuan nousu jäi tähän, sillä HIFK kaunisteli ottelun päätösnumeroiksi vielä 8-4.

Ottelun jälkeen SBS Lapuan valmennuskaksikko Jarmo Eteläaho ja Jarno Mäkynen totesivat ottelusta, että ensimmäinen erä nukuttiin ja pahasti, mutta toinen ja kolmaserä oli parempaa peliä joukkueelta. Joukkue oli tänään pienellä kokoonpanolla matkassa, joten sen vuoksi HIFK sai leveämmällä materiaalilla pidettyä ottelussa vauhtia enemmän ja se ottelun lopullisesti ratkaisi. -Valmennuskaksikko halusi lopuksi jakaa kiitokset joukkueelle hienosta kaudesta, josta vain loppuhuipennus jäi tekemättä. Lisäksi SBS haluaa kiittää hienoa kotiyleisöä ja yhteistyökumppaneita menestyksellisestä kaudesta.
 


Lisätty 06.04.09

Takaisin