Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
SBS Lapuan nousukarsinnat käynnistyvät

Tulevana lauantaina pyörähtää miesten salibandyn 1-divisioonan nousukarsinnat käyntiin ja SBS Lapua on heti tulessa urheilutalon parketilla, kun vastaan saapuu FBC Turku, joka raivasi tiensä karsintoihin länsirannikon 2.divisioona lohkosta, jossa se sijoittui lohkokakkoseksi. Mielenkiintoisen lisämausteen otteluun tuo se, että FBC Turku on SBS valmentaja Jarmo Eteläahon ex-seura.

Karsinnat tullaan pelaamaan neljässä viiden joukkueen lohkossa, jossa joka lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja. Jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta nousevat 1-divisioonaan kaudelle 2009-2010. Lohkossa sijoille 3-5 sijoittuneet jatkavat 2-divisioonassa.

SBS Lapua tulee pelaamaan karsintasarjan lohko A:ssa ja sen tulevat vastustajat, ovat FBC Turun lisäksi legendaarinen Helsingin IFK, joka on lohkon ennakkosuosikki, sillä HIFK pelasi tällä kaudella 1-divisioonaa, jossa se sijoittui länsilohkon yhdeksänneksi ja siten joutuu taistelemaan karsintojenkautta sarjapaikastansa. Kaksi muuta joukkuetta lohkossa, ovat KeLy Haukiputaalta ja GrIFK Kauniaisista. KeLy pelasi itsensä karsintoihin
2-div. pohjoislohkosta ja GrIFK etelälohkosta.

Karsintasarja tullaan pelaamaan erittäin tiiviillä aikataululla. Ja lohkojen parhaat pitäisi olla selvillä viimeistään 5.4.2009 mennessä.
SBS Lapua toivoo kovaa kannustusta yleisöltä, sekä että saataisiin kaikkiin neljään kotipeliin katsomo täyteen ja sitäkautta tärkeät karsintapisteet jäämään Lapualle.

SBS Lapuan päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa lohkon pelejä suurella mielenkiinnolla ja toteaa tulevista vastustajista sen verran, että Helsingin IFK tulee olemaan lohkon suurinsuosikki, mutta sen jälkeen on tasaista. Toki sielä on liigatason pelaajia usealla porukalla, joten hyviä pelejä on varmasti tiedossa useita. Omalta joukkueelta Eteläaho toivoo malttia omaan viisikkopeliin ja ennenkaikkea puolustuspeli on saatava kuntoon.
Hyökkäyspeliin mies on tyytyväinen ja toteaa vielä loppuun, että liika puristaminen pois, niin saadaan paras tulos aikaan.

Karsintojen aikataulua kannattaa seurata SBS:n kotisivuilta www.sbslapua.com, sekä otteluista tullaan tekemään lehti- ja mainosilmoitukset.


Lisätty 01.03.09

Takaisin