Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
Valmentajan kynästä

Hyvä salibandyn ystävä!

Salibandykausi 2008-09 on edessä. SBS Lapuan edustusjoukkue lähtee kauteen jälleen sarjanousu mielessään. Kahden viime vuoden karsintapettymykset ovat taakse jäänyttä elämää.

Tuleva kausi on tuonut joukkueeseen jonkin verran muutoksia. Joukkue on siirtynyt allekirjoittaneen, eli Jarmo Eteläahon valmennukseen. Pelaajapuolella luottomiehistä ovat poissa Jussi Kähäri, Jani Mäki-Petäjä ja Juha Kaivo-oja. Myös tähtihyökkääjä Teemu Kokon rakennuskiireet saattavat pitää miehen poissa ainakin osan kaudesta. Uusina kasvoina Lapualla nähdään ikitaistelija Timo Viita, lahjakas Tuomas Prusti, yritteliäs Petri Pitkäkangas ja SPV-yhteistyön kautta tullut energinen Antti Luusalo. Etelä-Pohjanmaa ehdottomiin profiilipelaajiin kuuluvien puolustaja Henri Välisaaren ja hyökkääjä Jouni Heikkilän jatkaminen joukkuessa on lottovoitto lapualaiselle salibandylle ja kuvaa seurajohdon hienoa työtä menestyksen saavuttamiseksi.

Pohjanmaan lohkoa voidaan pitää tulevana vuonna kovempitasoisena kuin aiemmin. Uskoakseni jopa neljä joukkuetta kilpailee tosissaan kahden karsijan paikasta. Kovasti vahvistunut Nibacos Kokkolasta, nousija Kotkat Vaasasta ja aina vaarallinen ISB Ilmajoelta taistelevat ennakkoon SBS Lapuan kanssa paikasta auringossa.

Uutena päävalmentajana olen uudistanut  SBS Lapuan pelitapaa. Uudistunut ilmeemme näkyy kentällä erittäin aktiivisena pelaamisena. Pelitapamme vaatii varmasti otteluita alle, ennenkuin joukkueemme peli on valmista. Uskon kuitenkin vahvasti, että uusi pelitapa kantaa hedelmää viimeistään kevään ratkaisupeleissä, joissa meidän on NYT pystyttävä esittämään parastamme.

Lopuksi toivon, että lapualainen salibandyväki löytää jälleen tiensä  Urheilutalon lehtereille. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin salibandyn ystävät ja muistakaa, että kannustava kotiyleisö on joukkueen kuudes kenttäpelaaja!


Sabaterveisin,

Jarmo Eteläaho
SBS Lapuan pelaajavalmentaja


Lisätty 22.09.08

Takaisin