Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
PeTo oli ahmia SBS Lapuan kitaansa

Miesten salibandyn 2-divisioonan Pohjanmaan lohkon sarjakakkonen SBS Lapualle oli käydä kylmät lauantai-illan kotiottelussaan, kun sarjapaikastaan kamppaileva Peräseinäjoen Toive oli pariin otteeseen ahmimassa sarjapisteitä johtaessaan toisessa erässä 3-7 ja vielä kolmannen erän alussakin 8-11. Viimeisen erän puolivälin jälkeen kotijoukkue  onnistui kuitenkin kääntämään ottelun edukseen ja taltuttamaan PeTo:n maalein 16-11 (2-3, 5-4, 9-4).

Tasaisessa avauserässä kumpikin näytti, että ylivoimalla syntyy tulosta. Kun vieraat hyödynsivät molemmat SBS Lapuan jäähyt, ja kumpikin maalasi kertaalleen tasaviisikoin, mentiin tauolle vierasjohdossa 2-3.

Toisessa erässä PeTo karkasi ajassa 29.53 neljän maalin johtoon, mutta kotijoukkue tasoitti kentän kunkku Jouni Heikkilän maalilla taukotilanteeksi 7-7.

Vieraat näyttivät päätöserän alussakin osaamistaan ja johtivat pariin kertaan kolmella maalilla taulun näyttäessä heille 7-10 ja 8-11. Se ei riittänyt. Lapuan ykkösviisikko nousi viimeisen vartin aikana omalle tasolleen ja maalasi peräti seitsemän kertaa parin muun isäntien maalin mennessä Petri Pollarisen piikkiin.

Voittomaali merkittiin kruununprinssi Henri Välisaaren nimiin, kun liukas puolustaja harhautti koko vieraiden puolustuksen ja pisti reikäpallon verkon perille pelikellon näyttäessä 52.16.

SBS Lapuan pelaajavalmentaja Jarmo Eteläaho myönsi vastustajan olleen hyvin pelissä mukana, mutta hän kehui myös omiensa taistelutahtoa.
- Tahtoa riitti, vaikka annettiin aivan liian paljon eteen omien virheiden myötä. Viimeisessä erässä kaverin merkkauspeli petti maalin edessä. Kun meillä riitti jalkaa polkea, ero venähti isoksi.

Lapuan tehoista vastasivat Heikkilä 5+3, Välisaari 3+3, Jarmo Eteläaho 2+4, Pollarinen 2+1, Teemu Kokko 2+1, Markus Rantala 1+1, Petri Pitkäkangas 1+1, Jarno Mäkynen 0+1 ja Jari Eteläaho 0+1.


Lisätty 14.02.09

Takaisin