Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
SBS Lapua kesytti Redyn ottelun lopussa

Miesten salibandyn 2-divisioonan tyveen juuttunut Redy Kokkolasta piti sarjakakkonen SBS Lapuaa lujilla ja taipui vain maalein 11-7 (4-5, 3-1, 4-1), kun joukkueet kohtasivat lauantaina Lapuan Urheilutalon vasta hiotulla ja lakatulla parketilla.

Lapua avasi maalitilinsä ajassa 4.58, kun sen kapteeni Jouni Heikkilä tuli maalin takaa ja yllätti vieraiden maalivahdin vanhanaikaisella. Redy ei säikkynyt, vaan se viimeisteli tehokkaasti. Pelikellon näyttäessä 11.27 isäntien maalissa aloittanut Elias Jokiranta sai tarpeekseen, ja Miika Asunmaa asteli tolppien väliin tilanteessa 2-4. Se helpotti vähän, mutta tauolle painuttiin vierasjohdossa 4-5.

Kotijoukkue tasoitti ottelun toisen erän alussa pelaajavalmentaja Jarmo Eteläahon toimesta. Kun Teemu Kokko ja Petri Pollarinen maalasivat, oli tilanne 7-5. Se ei pitänyt, sillä kokkolalaiset onnistuivat ylivoimalla kaventamaan taukolukemiksi 7-6.

Kun Eteläaho näytti yhdellä kädellä mallia viimeisen erän alussa, johti kotijoukkue kahdella maalilla. Lapuan aikalisä ei purrut vieraisiin, jotka ajassa 47.00 pusersivat vielä kerran maalin päähän, ennen kuin he hyytyivät kahdella ketjulla pelatessaan.
Näin isännät pääsivät viimeisen seitsemän minuutin aikana iskemään kerran alivoimalla, kerran tasakentällisin ja kerran ylivoimalla, mikä tiesi loppunumeroiksi 11-7.

Koutsi Eteläaho oli tyytyväinen, kun näinkin huonolla pelillä voitettiin. Hän arveli osasyyksi vaisuun peliin sitäkin, että he eivät olleet remontin vuoksi päässeet omalle areenalle neljään viikkoon.

- Asenne ei ollut alussa kohdallaan, sillä leijuimme ja vältimme kaksinkamppailut. Puskimme silti ottelun läpi kolmella kentällisellä. Se oli hyvä ratkaisu, vaikka maalinteko oli jälleen liiaksi ykköskentän harteilla.

SBS Lapuan maaleista vastasivat Pollarinen 3+2, Heikkilä 2+4, Eteläaho 2+2, Kokko 2+0, Henri Välisaari 1+1 ja Antti Luusalo 1+1. Syöttöpisteen sai tililleen Jani Mäki-Petäjä 0+1.
 


Lisätty 11.01.09

Takaisin