Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 08-09
SB Vaasa tarjosi kovan vastuksen SBS Lapualle

Sarjaa ylempää kokemusta omaava SB Vaasa tarjosi kovan vastuksen SBS Lapualle lauantaina Lapuan Urheilutalolla käydyssä miesten salibandyn 2-divisioonan ottelussa, jonka kotijoukkue ratkaisi lopulta voitokseen maalein 10-8 (4-5, 4-2, 2-1).

Vaasalaiset veivät runsasmaalisen avauserän nimiinsä lukemin 4-5, kun vieraiden 0-1, 1-2, 2-3 ja 3-4 johdon tasoittaneet lapualaiset eivät kyenneet enää Jani Haaviston tekemään 4-5 johtoa tasoittamaan, vaikka erää oli pelaamatta 3.59 minuuttia.

Lapuan pelaajavalmentaja Jarmo Eteläaho loi tauolla uskoa pelaajiinsa, sillä SB Vaasa sai hänen mielestään pari maalia hieman onnekkaasti rysty- ja kämmenpuolelta tehtyjen laukausten painuessa takayläkulmasta sisään.
- Painotin pelaajille, että joka jätkän pieni petraus omaan peliin riittää voittoon. Ja niin myös kävi, kun uskottiin omaan tekemiseen.

Se tepsi niin hyvin, että tasaisen ottelun hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Se iski neljästi vieraiden kahta vastaan, jolloin toiselle tauolle mentiin lukemissa 8-7.

Kun nuo lukemat venähtivät kolmen maalin johdoksi isäntien Petri Pollarisen onnistuessa pariin kertaan maalinteossa pelikellon näyttäessä 44.02 ja 46.39, alkoi Lapuan voittoa tuntua varmalta 10-7 tilanteessa.

SB Vaasa otti maalivahdin pois pari minuuttia ennen loppua ja yritti vimmatusti kuuden kenttäpelaajan voimin tasoitusta. Se tuottikin yhden maalin 12 sekuntia ennen summerin soimista, muttei se riittänyt mihinkään.

Jonkin verran joukkueensa keskialueen peliä murehtinut Eteläaho oli tyytyväinen pisteisiin, sillä vastustaja lähti  rohkeasti kamppailuun ja karvasi ylhäältä.
- Alku oli tasaista, mutta ottelun vanhetessa olimme selkeästi parempi joukkue.

Mies kehui joukkueensa parhaana palkitun puolustaja Henri Välisaaren hyökkäyssuuntaan tapahtunutta peliä, joka tuotti kolme maalia ja yhden syötön.
- Henkka ampui hanakasti ja teki paikoista maalit.

Lapuan tehoista vastasivat Välisaari 3+1, Pollarinen 3+0, Petri Pitkäkangas 1+2, Jarmo Eteläaho 0+3, Jouni Heikkilä 0+2, Teemu Koivuluoma 1+0, Jani Mäki-Petäjä 1+0, Lauri Tuomaala 1+0, Antti Luusalo 0+1 ja Jari Eteläaho 0+1.


Lisätty 02.11.08

Takaisin