Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua karahti kiville Vaasassa
Hyvin kautensa aloittanut SBS Lapua koki kovia perjantai-iltana Vaasan ammattiopiston pienen karheassa salissa käydyssä miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkon kärkiottelussa. Toinen puhtaan pelin joukkue SB Vaasa piti kuin pitkin kotietunsa maalein 6-5 (1-1, 2-3, 3-1).

Kun kumpikin joukkue janosi voittoa, niin kamppailu oli alkuvihellyksestä lähtien tiukka. Kahden erän jälkeen taululla oli sentään Lapuan johto 3-4.

Vieraat aloittavat kolmannen erän vahvasti ja siirtyivät kahden maalin johtoon. Hanakasti laukova Petri Pollarinen iski Jarmo Eteläahon syötöstä ylivoimamaalin. Kotijoukkue nousi 23 sekunnin välein syntyneillä maaleilla tasoihin, kun vastustajalle sattui pari merkkausvirhettä. Ottelu sai ajassa 57.44 lapualaisten kannalta nolon lopun, kun SB Vaasan laukaus upposi puolesta kentästä Lapuan verkon perille.

SBS Lapuan toinen pelaajavalmentaja Jarno Mäkynen oli pelin tasoon tyytyväinen, vaikka hänen joukkueensa otteista puuttui kuulemma viimeinen silaus.

- Vastustaja oli karvan verran aggressiivisempi, ja se riitti kotisalissa voittoon.
Lapuan pistenikkarit olivat Eteläaho 1+2, Pollarinen 2+0, Jouni Heikkilä 1+1, Juha Kaivo-oja 1+0 ja Teemu Kokko 0+1.

Lapua nollasi äkkiää tappion ja aikoo näyttää sunnuntaina Lapuan Urheilutalolla klo 15.00 kyntensä Kokkolan Nibacokselle. Se olisi mannaa, sillä niin SB Vaasa kuin Nibacoskin pelasivat viime kaudella 1. divisioonassa.

Lisätty 09.11.07

Takaisin