Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua hoiti Himangan vieraissa
SBS Lapuan voittokulku miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkossa jatkui sunnuntaina, kun se kaatoi Kannuksessa kotisalissaan pelanneen sarjanousija Himangan Pallon maalein 5-11 (2-2, 2-4, 1-5).

Ilmajokea vieraissa kyykyttänyt HiPa laittoi ensimmäisessä erässä korkealla karvauksellaan hyvin kampoihin ja meni aluksi 1-0 johtoon Janne Seppälän maalatessa. Sitä iloa kestikin yli 10 minuuttia ennen kuin Teemu Koivuluoma toi Lapuan tasoihin, ja Jarmo Eteläaho teki yv-maalilla lukemiksi 1-2.

Kun SBS Lapua iski toisen erän alkuun 1.29 minuutissa kolme maalia, joista vastasivat Jouni Heikkilä, Jarmo Eteläaho ja Teemu Kokko, painuivat Himangan pelaajien päät hetkeksi. Kun isännät saivat uudelleen juonesta kiinni, painuttiin erätauolle maalein 4-6.

Lapua tiivisti silminnähden puolustustaan kolmanteen erään, ja se oli myrkkyä kotijoukkueelle. Maalipaikat jäivät vähiin. Kun SBS-vahti Miika Asunmaa oli mies paikallaan, niin vieraiden verkko heilahti vain kertaalleen Kai Mårdin onnistuessa vispaamaan Matias Judinin syötön verkon perille. SBS Lapua myllytti kolmannessa erässä viidesti, kun Heikkilän lisäksi maalasivat Kokko (yv), Jari Eteläaho, Jani Mäki-Petäjä ja Henri Välisaari (av). Näin saaliiksi tuli täyden salin (166 katsojaa) silmien edessä komea voitto 5-11.

SBS Lapuan pelaajavalmentaja Jarno Mäkynen oli tyytyväinen pisteisiin, muttei suostunut jakamaan tyylipisteitä selvästä voitosta huolimatta.
- Alivoimapeli jäi vähän mietityttämään, sillä vastustaja onnistui pariin otteeseen tekemään ylivoimamaalin. Plussaa oli tietenkin se, että saimme yhden av-maalin kolme sekuntia ennen ottelun loppua. Mäkynen muistutti lopuksi, että kahdessa seuraavassa ottelussa joukkueen veri punnitaan. Seuraavaksi ovat nimittäin vastassa 1. divarista pudonneet SB Vaasa ja Nibacos Kokkolasta.
- Vaasa kohdataan perjantaina 9.11 vieraissa, mutta Nibacos saadaan sunnuntaina 11.11 klo 15.00 kotiareenalle.

SBS Lapuan joukkueessa kahden maalin miehiä olivat Kokko 2+2, Jarmo Eteläaho 2+1, Heikkilä 2+1 ja Mäki-Petäjä 2+1. Muista tehoista vastasivat Välisaari 1+2, Petri Pollarinen 0+2, Koivuluoma 1+0, Jari Eteläaho 1+0 ja Lauri Tuomaala 0+1.

Lisätty 28.10.07

Takaisin