Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua pyöritti Jymyn nurin
Tuskinpa yksikään Nurmon Jymyn tai SBS Lapuan kannattaja osasi ennen lauantaina Nurmon liikuntahallilla pelattua miesten salibandyn 2.divisioonan ottelua veikata, että rakas vihollinen Jymy taipuisi paikalliskamppailussa maalein 6-19 (3-6, 2-7, 1-6).
Lapua piti suorastaan loistavan oppitunnin jymyläisille. Sen kaikki kolme kenttää liikkui ja liikutti palloa huomattavasti vastustajiaan liukkaammin.

SBS Lapua pääsi maalin makuun ylivoimalla ajassa 3.42, kun Henri Välisaari pisti pienestä kulmasta Jarmo Eteläahon syötön maalin vasempaan sivuverkkoon. Kun jatkoa seurasi nopeassa tahdissa Välisaaren ja Teemu Koivuluoman maaleilla, oli tilanne viiden minuutin pelin jälkeen 0-3. Kun kotijoukkue tehtaili erän lopulla kaksi maalia vieraiden kolmea vastaan, joista viimeinen merkittiin Välisaarelle, niin tauolle painuttiin 3-6 lukemissa.

Lapualaisten ilottelu jatkui toisessa erässä, kun hanakasti laukova Jari Eteläaho maalasi Petteri Nyrhilän syötöstä ajassa 22.15. Sitten kävi Jarin isoveli Jarmon käsi kuin piiskan siima. Mies latasi joukkueensa kolme seuraavaa maalia runsaan kahdeksan minuutin sisään. Kun sbsmylly jauhoi edelleen maaleja, niin ykköskentän kokenut sentteri Jouni Heikkiläkin lämpeni. Hän avasi maalitilinsä ajassa 37.53. Se tiesi taukonumeroita 5-13.

Lapua ei himmannut kolmannessakaan erässä, ja se näkyi lopuksi taululla maalein 6-19. Erän eka maali oli taas Jari Eteläahon käsialaa ajassa 42.37, ja Heikkilä teki viimeisen maalin pelikellon näyttäessä 58.31. Jymy onnistui erässä kertaalleen, kun Tero Koskilammi suti läheltä Andonis Mavromihaliksen pitkän avauksen ohi tähän erään maaliin tulleen sbsvahti Esa Ahon.

Voittajien tehot olivat pitkälti 12 maalia tehneen ykköskentän harteilla, mutta ehjään viisikkopeliin yltäneet kakkos- ja kolmoskenttäkin tehtailivat neljä ja kolme maalia. Lapuan veskarit Miika Asunmaa ja Esa Aho onnistuivat torjunnoissaan, mistä osoituksena Miika torjui pari rangaistuslaukaustakin.

Kentän parhaaksi noteerattiin tehot 4+4 paukutellut Jarmo Eteläaho. Muista tehoista vastasivat Heikkilä 3+2, Jari Eteläaho 2+3, Kokko 1+4, Välisaari 4+0, Koivuluoma 2+0, Jarno Mäkynen 1+1, Juha Kaivo-oja 1+1, Petri Pollarinen 1+0, Markus Rantala 0+1, Hannu Huhtamäki 0+1 ja Nyrhilä 0+1.

Lisätty 20.10.07

Takaisin