Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua kesytti PeTo:n
SBS Lapua osoittautui kahdesta puhtaan pelin joukkueesta selvästi paremmaksi ja kaatoi sarjanousija Peräseinäjoen Toiveen murskalukemin 11-1 (2-0, 2-0, 7-1) sunnuntaina Lapualla käydyssä miesten salibandyn 2.divisioonan Pohjanmaan lohkon ottelussa.

Tasaisen alun jälkeen kotijoukkue pääsi maalin makuun, kun Petri Pollarinen avasi joukkueensa maalitilin ylivoimalla. Lapuan toisessa osumassa oli onneakin mukana, kun sentteri Jouni Heikkilän tekemä maali syntyi vastustajan puolustajan jalan kautta. Rankkarilla ei PeTo:n kokenutta veskari Jani Toivosta sentään yllätetty.

Toisessa erässä ajassa 33.31 Toivonen sai hieman yllättäen tarpeekseen, kun Juha Kaivo-oja ja Jani Mäki-Petäjä pistivät reikäpallot hänen taakseen. Toinen petovahti Vesa Vierikko pääsi hyvin peliin mukaan. Hän torjui Teemu Kokon läpiajon ja piti erän loppuun maalinsa puhtaana. PeTo ei päässyt rankkarillakaan rikkomaan kuparistaan, kun Janne Ojalan laukaus osui tolppaan.

SBS Lapuan liukas puolustaja Henri Välisaari näytti päätöserän aluksi, miten pallo pistetään Vierikon selän taakse. Mies harhautti ensin puolustajan ja pisti sitten pallon etukulmasta sisään. Sen jälkeen PeTo sai ainoan maalinsa, kun Jere Ketola onnistui läheltä ohittamaan Lapuan maalille loistavan paluun tehneen Miika ”Milli” Asunmaan.

Kun vieraiden askel alkoi maalin jälkeen painaa, niin kotijoukkue innostui maalikarkeloihin. Kun onnistumisia tuli tasakentällisin sekä yli- ja jopa alivoimalla, niin eränumerot olivat peräti 7-1 ja lopputulos huikea 11-1. Sitä ei kuuna päivänä meinannut uskoa, sillä petolauman päät eivät painuneet missään vaiheessa.

SBS Lapuan pelaajavalmentaja Kokko kehui joukkueensa pitäneen palloa itsellään juuri niin kuin oli sovittu. Kun vielä avauspeli toimi, niin maalipaikkoja tuli kosolti. Vieraat saivat myös oivan oppitunnin, miten syötöt katkaistaan ja laukaukset peitetään.
- Tämä oli kauden ehjin peli, sillä kaikki kentät onnistuivat.

Sentteri Jouni Heikkilä esitti kauden parastaan ja merkkautti tehot 3+2. Lähimmäksi pääsivät Välisaari 2+2, Jarmo Eteläaho 1+2 ja Jarno Mäkynen 1+1. Muista tehoista vastasivat Pollarinen 1+0, Kaivo-oja 1+0, Mäki-Petäjä 1+0, Teemu Koivuluoma 1+0, Hannu Huhtamäki 0+1, Lauri Tuomaala 0+1 ja Jari Eteläaho 0+1.

Lisätty 07.10.07

Takaisin