Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua pysäytti ISB:n hurmion
SBS Lapua sai tehdä hartiavoimin töitä miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkon avausottelussa lauantaina Lapualla, ennen kuin paikallisvastustaja ISB Ilmajoki kukistui maalein 6-5 (2-2, 2-0, 2-3).

Kotijoukkue sai otteluun hyvän alun, kun pelaajavalmentaja Teemu Kokko tuikkasi Jarmo Eteläahon syötön verkon perille ajassa 2.23.
Sitten tuli Ilmajoki ja siirtyi 1-2 johtoon, kun Lapua äityi useampaan keskialueen virheeseen. Kun isäntien Jani Mild iski erän lopulla maalin ja ISB:n Jukka Kantoniemi hassasi rankkarin maalille tulleen Ville-Pekka Mäkysen edessä, tauolle mentiin tasalukemissa.

Toisen erän parasta antia olivat SBS Lapuan Jouni Heikkilän ja Henri Välisaaren ylivoimamaalit, joilla isännät siirtyivät ansaittuun 4-2 johtoon aivan erän lopulla.
Kolmas erä alkoi ISB:n osalta surkeasti, kun se antoi harhasyötön Kokolle. Hän siirsi reikäpallon Eteläaholle, joka veivasi vaivatta maalin. Tutkapari oli asialla myös pelikellon näyttäessä 49.36, jolloin tilanne oli 6-2.
Kun ISB:n kultaranne Ville Loukasmäki sai minuuttia myöhemmin kuparisensa rikki, se sytytti muutkin. Ja tulosta tuli, sillä Matti Pollari ja Markku Neva-Keturi kavensivat lukemiksi 6-5.
- Kun vastustaja sai hurmion päälle, niin meidän peli sekosi täysin, tunnusti Kokko.
Kotijoukkue turvautuikin tämän jälkeen aikalisään ja se auttoi, sillä maalivahti Esa Ahon taakse ei uponnut enää ainuttakaan kutia. Yrittipä ISB tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla viimeiset 46 sekuntia, mutta turhaan Lapuan paketin pysyessä tiukasti koossa.
Kotijoukkueella oli loppuhetkilläkin tilaisuutensa, mutta palloa ei saatu varmoistakaan paikoista maaliin. Osasyy siihen oli myös ISB:n veskari Timo Paakkisen vahva peli.

SBS Lapuan tehoista vastasivat palkittu Kokko 2+2, Eteläaho 1+2, Heikkilä 1+0, Välisaari 1+0, Jani Mild 1+0, Jani Mäki-Petäjä 0+1 ja Petri Pollarinen 0+1. ISB:stäkin palkittiin pelaajavalmentaja (Neva-Keturi), joka mätti tehot 2+1.

Lisätty 01.10.07

Takaisin