Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua sai niskaansa maalin tappion
SBS Lapua sai kuin saikin takkiinsa aika ajoin vuoristorataa menneessä miesten salibandyn 1. divisioonan ensimmäisessä karsintaottelussa perjantai-iltana Kajaanissa, kun Papas nousi kolmannessa erässä väkisin voittoon maalein 9-8 (4-1, 3-3, 2-4).

Avauserää pelattiin pitkään 0-0 –lukemissa, mutta sitten kotijoukkue repäisi runsaassa minuutissa 3-0 –johdon päästyään rokottamaan Lapuan jokaista kenttää. Kun erän loppu pelattiin tasan 1-1, niin tauolle painuttiin kotijoukkueen johtaessa 4-1.

SBS Lapua pisti kopissa rivinsä kuntoon ja tuli hyvällä sykkeellä toiseen erään. Ja se näkyi taulullakin, kun numerot olivat hetkessä 4-4. Papas ei ollut moksiskaan, vaan se takoi samalla mitalla takaisin. Se tiesi armotta taukonumeroiksi 7-4.

Lapua vastasi isäntien huutoon kolmannen erän alussa ja siirtyi 7-8 –johtoon. Se ei pitänyt, kun isännät tasoittivat vajaan minuutin pelin jälkeen ja tekivät yhtä nopeaan tahtiin voittomaalin ajassa 50.23. Teemu Heikkisen juoniman vaparin pisti sisään Toni Hirvonen.

Kun Papaksen purkupallot jäivät lopussa lyhyiksi, Lapua painoi päälle ilman maalivahtia. Kun tasoitus jäi tekemättä, jäi myös pääsy jatkoajalle näkemättä.

SBS Lapuan toinen pelaajavalmentaja Jarno Mäkynen myönsi joukkueensa olleen lujilla, sillä voimasuhteet vaihtelivat jopa yhden eränkin sisällä rajusti. Mies tunnusti kotijoukkueen olleen liikkeellä paremmalla jalalla, ja se ratkaisi.

- Ylivoima toimi meillä hyvin, mutta pelillisesti jäi petrattavaa kotiotteluun.

Lapuan tehomiehet löytyivät taas kerran ykköskentällisestä, kun sentteri Jouni Heikkilä teki 4+0 ja puolustaja Henri Välisaari 1+4.

Lisätty 25.02.08

Takaisin