Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
Sisu pyristeli vastaan SBS Lapuan kyydissä
Miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkon ykkönen SBS Lapua aloitti kotiottelunsa niin kovalla sykkeellä sunnuntaina Lapuan Urheilutalolla, että sarjapaikastaan taisteleva Seinäjoen Sisu joutui kahdesta erävoitostaan huolimatta taipumaan maalein 11-9 (7-3, 2-3, 2-3).

Vaikka Sisu onnistui jatkuvasti ”kaunistelemaan” tappiolukemiaan, niin voittajasta ei ollut missään vaiheessa tippaakaan epätietoisuutta. Ottelu oli isäntien hallintaa, mutta naapurikin oli hyvässä vireessä. Vaikka Lapuan Teemu Kokko iski ajassa 8.02 taululle 3-0 –lukemat, jaksoivat vieraat taistella ja he nousivat runsaassa minuutissa maalin päähän Mikko Finnin ja Arto Peltolan osumilla. Se oli shokki isännille, jotka ottivat aikalisän. Se tuotti tulosta, ja tauolle mentiin tilanteessa 7-3.

Toinen erä oli Sisun 2-3, kun kotijoukkueen tossu ei liikkunut puolustuksessa mailankaan heiluttelusta huolimatta. Ylivoimalla Lapua ei myöskään onnistunut tekemään maalia, vaikka paikkoja oli.

Ylivoimansa SBS Lapua sai kolmannessa erässä kuosiin, sillä Petri Pollarisen ja Jouni Heikkilän maalit syntyivät ylivoimalla. Kun ne jäivät isäntien ainoiksi onnistumisiksi, niin erä jälleen taistelevalle Sisulle 2-3.

SBS Lapuan valmentaja Markus Kujanpää oli ihmeissään monista puolustuspään virheistä ja viittasi viimeisen ottelun merkityksettömyyteen.
- Kun pää ei ole täysillä mukana, niin jälki pakkaa olla huolimatonta.
Kotijoukkueen tehomiehet löytyivät jälleen ykköskentästä, kun palkittu Kokko 2+2, Heikkilä 2+1, Jarmo Eteläaho 1+2 ja Henri Välisaari 1+2 olivat asialla.

Kakkoskentän kingi oli Pollarinen kahdella maalillaan, mutta kolmosessa Jarno Mäkynen ja Teemu Koivuluoma jakoivat ykkössijan tehoin 1+1. Kakkoskentän miehistä merkinnän saivat myös kaukaa upeasti maalin laukonut Jani Mild 1+0, Jani Mäki-Petäjä 0+1 ja Markus Rantala 0+1.

Sisun parhaat pistenikkarit olivat kovasti raatanut Jyri Ruha 1+3, maalipaikat haistanut ex-sbslapualainen Peltola 3+0 sekä palkittu Tomi Rinta-Jaskari 1+2. Muista tehoista vastasivat Finni 2+0, Ville Kuoppala 1+1, Jukka Lehto 1+1, Juha Kotkaniemi 0+1 ja Eero Kaski 0+1.

Lisätty 12.02.08

Takaisin