Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 07-08
SBS Lapua maalasi 25 kertaa
SBS Lapua otti heti alussa luulot pois Jeppis FBC:ltä lauantaina Lapualla pelatussa miesten salibandyn 2. divisioonan ottelussa ja mätti taululle murskalukemat 25-4 (11-2, 8-0, 6-2).

Kotijoukkue sai otteluun unelma-alun, kun Teemu Kokko tälläsi Jarmo Eteläahon syötöstä joukkueensa kolmannen maalin ajassa 1.38. Kovaa menoa riitti erän loppuun asti, sillä Jouni Heikkilä sinetöi viimeisellä minuutilla erälukemiksi 11-2.

Kun isäntien ote puri toisessakin erässä Jani Mildin näyttäessä mallia ajassa 21.40, niin päätöserään lähdettiin lukemista 19-2.

Kolmatta erää ehti kulua vain 46 sekuntia, kun Kokko upotti reikäpallon verkon perille. Lapualla riitti maalinälkää loppuun saakka, sillä Jussi Kähäri viimeisteli vielä pelikellon näyttäessä 59.38.

Vasta toista kertaa SBS Lapuan otteluvalmentajana toiminut ex-lapualainen Markus Kujanpää oli suojattiensa otteisiin tyytyväinen, sillä he eivät tippaakaan säästelleet itseään.
- Alku meni niin nappiin kuin vain voi mennä, mutta painettiin silti ottelun loppuun saakka hyvillä jaloilla.

Kotijoukkueen ykkönen oli 6+4 tehot iskenyt ja palkituksi tullut Eteläaho, joka pääsi pariin otteeseen oikein tälläämään pallon maaliin. Jarmon ketjukaverit Kokko 4+5 ja Heikkilä 3+4 olivat myöskin pelipäällä unohtamatta kolmikon takana hyvin luutineita ja avanneita Henri Välisaarta ja debytantti Jari Eteläahoa.

Kakkoskenttään nostettu Kähäri 3+4 ylsi kauden parhaaseensa ja sai tukea niin Juha Kaivo-ojalta 2+2 kuin Jani Mäki-Petäjältäkin 3+0. Lapuan muista tehoista vastasivat Mild 1+1, Petteri Nyrhilä 1+0, Välisaari 1+0, Lauri Tuomaala 0+1 ja Jari Eteläaho 0+1.

Lisätty 16.12.07

Takaisin