Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua taivutti jymyn
Nurmon Jymy ja SBS Lapua pelasivat hyvätasoisen miesten salibandyn 2.divisioonan ottelun. Vauhdikas ja tilannerikas ottelu päättyi vieraiden voittoon 4-5 (1-2, 1-2, 2-1).

Ottelu alkoi lupaavasti Jymylle. Vain 56 sekuntia oli pelattu kun Timo Viita pelattiin vapaaksi ja Riku Rintamäen syöttö upotettiin maalinperukoille. Kaksi minuuttia myöhemmin Juha Kaivo-oja iski vaparista tasoituksen. Erän lopulla Teemu Kokko vapautti Teemu Koivuluoman maalintekoon hyvän kuvion päätteeksi. Lapualaisten kolmikko Riku Venno-Teemu Kokko-Henri Välisaari pyörittivät peliä tehokkaasti. Keskialueelta tila otettiin pois ja Jymyläiset joutui rikkomaan. Rangaistuslaukauksen upotti onnistuneesti Riku Venno.

Kova vauhti jatkui myös päätöserässä. Nyt puolestaan vieraat oli helisemässä. Ylivoimalla kavennus ja Raine Lambergin osumalla tilanne oli kutkuttava 4-4. Ajassa 55.40 Jani Mäki-Petäjä tuikkasi Juha Kaivo-ojan syötön maaliin ja tilanne oli 4-5. Nämä jäi loppunumeroiksi. Jymy pääsi vielä yrittämään tasoitusta kahden pelaajan ylivoimalla mutta maalivahti Jarno Saarenpää kesti rynnistykset.

-Peliesitys oli nihkeää mutta tulos hyvä. Painettiin 100 lasissa ja taisteltiin. Maalivahdit oli tänään suuressa roolissa, pelaaja-valmentaja Teemu Kokko totesi.

- Peli oli vauhdikas. Missään vaiheessa ei varmisteltu. Täytyy myöntää, että ex. liigapelaajat pyörittivät peliä näyttävästi. Meillä oli omat paikkamme mutta maalivahdit pelasivat tänään hyvän ottelun, Jymyn valmentaja Markus Kujanpää kehui.-m-p k


Nurmo


Matti-Pekka Kiviniemi


Lisätty 18.10.06

Takaisin