Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua sai Papakselta takkiinsa
SBS Lapuan ensimmäinen karsintaottelu kohti 2. divisioonan jatkosarjaa ei ottanut sujuakseen lauantai-iltana Kajaanissa, ja niinpä kovia otteita viljellyt kotijoukkue Papas korjasi voiton maalein 8-3 (2-2, 5-0, 1-1).

Alun tunnustelun jälkeen Lapua otti pelin hallintaansa, ja kokenut sentteri Riku Venno täräytti avausmaalin. Papas pääsi pian peliin mukaan ja pisti kaukolaukauksen ohi sbsvahti Jarno Saarenpään.

Lapua pääsi viideksi minuutiksi prässäämään ylivoimapelillä. Kun tulosta ei tullut, niin isännät pistivät ylivoiman saatuaan pallon verkkoon. Tasoitus tuli ajassa 19.54, kun Venno siirsi pitkän pallon Teemu Kokolle, joka iski 2-2 eränumerot.

Papas tuli toiseen erään kuin eri vesillä pestynä ja takoi peräti viidesti pallon Lapuan maaliin. Kerran isännät onnistuivat ali- ja kerran ylivoimalla.

Päätöserässä kotijoukkue onnistui vielä kertaalleen, ennen kuin erän lopussa hyvin tilanteita luonut Lapua onnistui puolustusta naruttaneen Vennon toimestaan viimeistelemään tulokseksi 8-3.

SBS Lapuan ylivoimapeli ei ottanut sujuakseen koko ottelun aikana, sillä viidestä yrityksestä yksikään ei onnistunut. Papas oli toista maata, kun kaksi ylivoimaa tuotti yhtä monta maalia.

Lapuan toinen pelaajavalmentaja Jarno Mäkynen oli yllättynyt vastustajan kovista otteista ja tehokkaasta ylivoimapelistä, joka tuotti edellä mainitut kaksi maalia.

- Kaveri oli paremmalla liikkeellä matkassa, ja meille sattui muutama virhe puolustuspäässä.

Mäkynen vakuutti, että Lapualla tullaan näkemään erilainen peli. SBS Lapualle kelpaa pelkästään voitto. Kotitaika onkin ollut joukkueen tavaramerkki läpi kauden.

- Maalinkin voitto riittää, ja sen tulemme ottamaan. Sen jälkeen pelataan äkkikuolemalla 10 minuutin jatkoaika. Jos ottelu ei ratkea sittenkään, niin se tietää rankkareita.

SBS Lapuan tehot lepäsivät Kajaanissa kokeneiden Vennon 2+1 ja Kokon varassa 1+0.

Lisätty 27.02.07

Takaisin