Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua pesi sarjajumbon
Sarjajohtaja SBS Lapua oli tyly isäntä miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkon ottelussaan lauantaina urheilutalon parketilla, sillä se takoi sarjasta putoavan kokkolalaisen Nibacoksen reservijoukkueen maan rakoon kakkosen historiansa muhkeimmin luvuin 20-1 (4-0, 6-1, 10-0).

Vierasjoukkue piti ensimmäisessä erässä puolustusneliönsä tiiviinä ja karvauksen puolessa kentässä niin tehokkaasti, että kotijoukkue onnistui vasta erän toisella puoliskolla kartuttamaan ajassa 4.20 syntynyttä 1-0 johtoaan.

Lapua liikutti palloa alusta saakka hyvin. Kun se malttoi toisessa ja kolmannessa erässä tulla kulmista pois, niin maaleja syntyi välillä solkenaan.

Kaikkein paras tahti oli ottelun viimeisellä minuutilla, kun pelikellon näyttäessä 59.17, 59.37 ja 59.52 maalin mieheen survoivat Riku Venno, Jussi Kähäri ja Teemu Kokko. Syntyipä nämä isäntien kaksi viimeistä osumaa Nibacos –verkkoon SBS -maalin ammottaessa tyhjää. Veskari Miika Asunmaa oli saanut käskyn lähteä maalin suulta.

Kotijoukkueen toisen pelaajavalmentaja Jarno Mäkysen mielestä ottelu oli paremminkin maalintekoharjoitus, missä jokainen ketju sai onnistumisia.

- Painettiin kovaa alusta loppuun, vaikka nähtiin vastustajan saaneen vain seitsemän miestä mukaan.

Toinen puoli joukkueesta olikin seuran ykkösjoukkueen mukana naapurikaupunki Uudessakaarlepyyssä hankkimassa sarjapaikan kannalta tärkeää vierasvoittoa Blue Foxista.

SBS Lapuan palkittu oli 4+4 tehot tällännyt Kokko 4+4. Kapteeni Venno suki 3+4, Teemu Koivuluoma 4+0, Juha Kaivo-oja 3+2, Jani Mild 3+0, Kähäri 2+0, Matti Kaappola 1+1, Lauri Tuomaala 0+2, Jani Mäki-Petäjä 0+2, Jari Eteläaho 0+1, Jari Kylkisalo 0+1, Juha Heikkilä 0+1 ja Asunmaa 0+1.

Lisätty 18.02.07

Takaisin