Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua haki avausvoiton
Viime kaudella yhden voiton miesten salibandyn 2. divisioonassa napannut SBS Lapua oli kuin eri vesillä pesty sunnuntaina Kokkolan Kanuuna–hallissa, kun se kaatoi kovana kotijoukkueena pidetyn Redyn 4-6 (1-3, 3-2, 0-1).

Lapua hallitsi täysin ensimmäistä ja kolmatta erää, sillä se esitti erittäin tiivistä viisikkopeliä pienessä tilassa ja onnistui viemään erät nimiinsä.

Toisessa erässä lapualaisten ote kirposi sen verran, että Redy pääsi nukahdusten myötä kaventamaan tilanteeksi 4-5. Peli oli kuitenkin selvä, kun Lapua löysi erätauolla oikean asenteen viimeiseen erään.

Kauden avausmaalin junailivat liigasta tutut hyökkääjä Teemu Kokko ja puolustaja Henri Välisaari, joka upotti ajassa 10.46 reikäpallon verkon perille.

Myös kolmas liigajyrä Riku Venno kuului vastuunkantajiin, sillä kookas sentteri kunnostautui kolmella syötöllään. Niistä kaksi pisti sisään ykkösketjun toinen laitahyökkääjä Teemu Koivuluoma, ja yhdestä vastasi Kokko kolmannessa erässä pelikellon näyttäessä 50.20.

SBS Lapuan toinen pelaajavalmentaja Jarno Mäkynen kehui joukkueessa puhaltavan uudet tuulet, jolloin jokainen on valmis pistämään itsensä likoon. Hyvä esimerkki tästä oli Jarno Saarenpään perusvarma maalivahtipeli.

- Tuntui tosi hyvältä, kun koko porukka nautti pelaamisesta.

Täydessä iskussa Lapuan joukkue ei missään nimessä vielä ole, sillä ainakin ylivoimapeli oli turhankin tehotonta jopa viidellä kolmea vastaan pelattaessa. -s-man-

Lisätty 02.10.06

Takaisin