Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua pyöritti Jymyä
Nurmossa pelatussa Jymyn ja SBS Lapuan miesten 2.divisioonan salibandyottelussa ei ollut enää suurta panosta. Vieraat ovat jo varmistaneet karsintasarjapaikan ja Jymyn sijoitus pysyy kolmantena. Lauantain paikallisottelu päättyi vieraiden eduksi 3-8 (0-1, 0-3, 3-4).

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä. Pitkillä avauksilla tekopaikkoja rakenneltiin kumpaankin päätyyn. Maalivahdit Miika Asunmaa ja Tuomas Rauhala olivat tarkkoina maalinsuulla. Ensimmäinen maali nähtiin kun pelikello näytti aikaa 16.55 Jari Eteläaho vei vieraat 0-1 johtoon. Toisessa erässä SBS Lapuan ykköskentällinen löysi pelikuviot. Henri Välisaari viimeisteli kaksi osumaa. Riku Venno ja Teemu Kokko rakenteli hyviä vetopaikkoja.

Päätöserä oli maalirikas. Pallo liikkui vilkkaasti päädystä päätyy ja peli ajoittain sekavaa sähellystä. Puolustaminen unohtui ja maaliverkot heilahteli. Venno, Teemu Koivuluoma, Eteläaho ja Kokko viimeistelivät lapualaisten maalit. Kotijoukkue pääsi myös maalien makuun. Joukkueen kapteeni Raine Lamberg näytti esimerkkiä ja iski kolme osumaa vieraiden verkkoon.

Matti-Pekka Kiviniemi 

Lisätty 11.02.07

Takaisin