Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua iloitteli maaleilla
Pienillä keskipohjalaisilla areenoilla ennen joulua ja joulun jälkeen vaikeuksissa ollut miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkon kärkijoukkue SBS Lapua näytti lauantaina kotiareenallaan taivaan merkit vaasalaiselle Jukoboxille, joka kukistui suurinumeroisesti 13-2 (2-2, 8-0, 3-0).

Vaativa pelaajavalmentaja Teemu Kokko oli syystäkin tyytyväinen, sillä kaikki kolme ketjua toimivat niin kuin pitikin ja koko joukkue nautti pelaamisesta.

Kotijoukkueen peli tökki kuitenkin ensimmäisessä erässä, sillä pelkkä seisoskelu ei riittänyt ennakkoluulottomasti vääntäneille vaasalaisille. He johtivatkin ottelua 0-1 ja 1-2 lukemin, ennen kuin isäntien huippupuolustaja Henri Välisaari tasoitti ylivoiman turvin ajassa 14.29 avauserän tulokseksi 2-2.

- Eka erän jälkeen pidin pojille tiukan puhuttelun, sillä kentällä ei tehty niin kuin oli sovittu.

Lapuan Jani Mäki-Petäjän maali toisen erän alussa (21.03) osoitti mitä tuleman pitää, sillä kotijoukkue maalasi toisessa erässä peräti kahdeksan kertaa vieraiden nollaa vastaan. Yritystäkään ei puuttunut. Erän viime minuutilla syntyi nimittäin kaksi maalia, kun asialla olivat Matti Kaappola (39.18) ja Jari Eteläaho (39.44).

- Puhe meni näköjään hyvin perille, kun koko joukkue liikkui ja liikutti palloa tuloksekkaasti.

Kotijoukkueen vahva vire jatkui kolmannessakin erässä. Näin 3-0 erävoitto suorastaan mairitteli askeleen jäljessä olleita vaasalaisia, joita ei juurikaan maalintekosektorille päästetty.

- Tämä ottelu oli ilman muuta pilkahdus paremmasta pelistä, minkä eteen onkin tehty pari viikkoa rajusti töitä.

Erityisen mielissään Kokko oli päivän teemaksi otetun puolustuspelin pitävyydestä, sillä Jukobox sai vain kahdesti reikäpallon sbsvahti Miika ”Milli” Asunmaan selän taakse.

- Kaksi viimeistä erää osoitti selvästi, että kaikki viisikot tekivät rajusti töitä ja pelasivat uhrautuvasti oman maalin pitämiseksi puhtaana.

Ykkösketjun sentteri Riku Venno (0+5) piti hyvin palloa ja antoi sen ohessa peräti viisi maaliin johtanutta syöttöä. Näistä viimeistelivät Teemu Koivuluoma (1+0) kerran sekä Kokko (3+1) ja Välisaari (3+1) pariin kertaan.

Kakkosketju kärsi selvästi sentteripulasta, mutta silti pistepörssin kärkimies Juha Kaivo-oja iski tehot 2+1. Muista pisteistä vastasivat Jari Eteläaho 1+1, Jani Mild 1+1, Mäki-Petäjä 1+0, Kaappola 0+1 ja oma maali 1+0.

Lisätty 13.01.07

Takaisin