Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapua vaivoin tasapeliin
Edelliset 12 otteluaan miesten salibandyn 2. divisioonan Pohjanmaan lohkossa puhtaalla pelillä klaarannut SBS Lapua oli sunnuntaina Pietarsaaren urheilutalolla vaikeuksissa Jeppis FBC:n kanssa ja saikin vain toisen sarjapisteen mukaansa maalein 8-8 (3-3, 1-3, 4-2, 0-0).

Kotijoukkue karvasi alusta saakka kovalla sykkeellä, ja se oli kuin olikin myrkkyä ilman ykkössentteri Riku Vennoa matkassa olleille lapualaisille.

SBS Lapua sai otteluun salama-alun, kun Teemu Koivuluoman tykki puhui 25 sekunnin pelin jälkeen ja taululle paukahti 0-1 lukemat.

Seuraava vaihtoi verotti lapualaisten peliä raskaalla kädellä, kun toinen pelaajavalmentaja, kakkosketjun sentteri Jarno Mäkynen tunsi alaselässään rusahduksen ja hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan.

Kun peliä päästiin jatkamaan, niin vääntöä riitti puolin ja toisin. Lapuan saadessa jäähyn Jeppis tasoitti ja meni maalin johtoon, minkä ykkösketjussa debytoinut Matti Kaappola tasoitti. Kun kumpikin iski vielä kerran reikäpallon verkkoon, niin tauolle mentiin lukemissa 3-3.

Toinen erä oli lapualaisten heiniä, vaikka Jani Kuoppamaa ehti erän alussa viedä isännät ylivoimalla maalin johtoon. Lapuan Juha Kaivo-oja tasoitti. Kun Henri Välisaari ja Jari Kylkisalo onnistuivat maalinteossa, johtivat vieraat kahdella maalilla ennen kolmatta erää.

Jeppis sai kolmannessa erässä hengen päälle ja kavensi erän alussa ylivoimalla tilanteeksi 5-6. Kun kotijoukkueen tasoitus tuli ajassa 47.37, niin se siirtyi saman tien 8-6 johtoon.

Lapua ei hätkähtänyt, vaan se tasoitti Kaivo-ojan ja Koivuluoman maaleilla varsinaisen peliajan tulokseksi 8-8. Kun jatkoajalla ei kumpikaan onnistunut maalaamaan, niin ottelu päättyi pistejakoon.

Lapuan pelaajavalmentaja Teemu Kokko myönsi Jeppiksen olleen omalla areenallaan hyvä ja onnistuneen kaukolaukauksissaan.

- Pelissä ei kuitenkaan hienouksia nähty, kun peli oli koko ajan kovaa vääntöä.

SBS Lapuan tehomiehet olivat Koivuluoma 3+1, Kaivo-oja 2+1, Kaappola 1+2, Välisaari 1+1, Kokko 0+2 ja Kylkisalo 1+0.

Jeppis FBC:n ykkönen oli maalivahti Robin Strömsnäs, ja pisteistä vastasivat Janne Karjala 5+0, Jani Kuoppamaa 2+3, Viljar Hanso 1+0, Mikko Kuoppamaa 0+1, Niklas Jansson 0+1, Juha Autio 0+1, Vesa Suomela 0+1 ja Jari Honkaniemi 0+1.

Lisätty 17.12.06

Takaisin