Kiitos tukijoille ja kannattajille kuluneesta kaudesta!
 
 
> Arkisto - Kausi 06-07
SBS Lapualle pisteet Vaasasta
SBS Lapua jatkoi voittoputkeaan miesten salibandyn 2. divisioonana Pohjanmaan lohkossa ja kukisti Vaasassa käydyssä arki-illan ottelussa jäähyilyyn sortuneen SB Vaasan kakkosjoukkueen puhtaasti 5-9 (1-2, 1-4, 3-3).

Sarjajohtaja Lapua rankaisi raskaalla kädellä mailalla alvariinsa hakannutta kotijoukkuetta, sillä se teki peräti neljä maalia ylivoimalla.

SBS Lapua sai nopeasti maalitilinsä auki. Kakkosketjun laituri Jani Mäki-Petäjä näytti 56 sekunnin jälkeen, mikä mies hän oikein on. Kun kotijoukkueen Taneli Töyli tasoitti minuutin päästä, niin Lapuan toinen maali näki päivänvalon vasta ajassa 18.18. Puolustaja Henri Välisaari latasi ylivoimalla illan komeimman maalin pienestä kulmasta aivan maalin ylänurkkaan.

Kun kolme lapualaisketjua olivat pelipäällä, niin heidän neljä seuraavaa maaliaan merkittiin Riku Vennolle, Lauri Tuomaalalle, Mäki-Petäjälle (ylivoimamaali) ja Jani Mildille. Näin oltiin tilanteessa 1-6, ennen kuin Vaasan Janne Toikkanen ehti ennen toista erätaukoa kaventaa lukemiksi 2-6.

Kotijoukkue sai kolmannen erän aluksi maalin aikaiseksi, mutta pian sen jälkeen heidän viisi kahden minuutin jäähyä lopetti viimeisetkin rimpuilut. Lapuan parista ylivoimamaalista vastasivat Jarno Mäkynen ja Mäki-Petäjä, joka niittasi vielä ajassa 55.45 pallon verkon perille Juha Kaivo-ojan syötöstä ja näin lukemiksi 3-9. Kun SBS Lapua pisti lopussa pelailuksi, niin SB Vaasa kaunisteli loppunumeroiksi 5-9.

SBS Lapuan pelaajavalmentaja Jarno Mäkynen ei voitosta huolimatta joukkueelleen liikoja tyylipisteitä jaellut. Ylivoimapeliin mies sentään oli tyytyväinen, sillä silloin viimeistely sujui hyvällä prosentilla.

- Pisteet lämmittävät, vaikkei peli mitään silmiä hivelevää ollut.

Lapuan maalissa nähtiin Miika ”Milli” Asunmaa, mutta poissa oli edelleen Brasiliaan viimeistelyynsä apua hakemaan lähtenyt toinen pelaajakoutsi Teemu ”Lubomir” Kokko.

Lapuan tehomiehiksi nousivat palkittu Mäki-Petäjä 4+0 ja Kaivo-oja 0+4. Lisäksi saldoaan kartuttivat Välisaari 1+1, Mäkynen 1+1, Tuomaala 1+0, Mild 1+0, Jari Eteläaho 0+1 ja Hannu Huhtamäki 0+1.

Lisätty 01.12.06

Takaisin